maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pientä häslinkiä

Heräsin tänä aamuna puoli kahdeksalta siihen, kun Pilvi kiikutti soivaa puhelinta minun luokse sänkyyn. Jos joku tuttu ihmettelee, miten olin nukkumassa niin myöhään, niin olin päässyt töistä kello 12 yöllä =). Erkki soitti (Staadin pomo) ja kertoi, että työmiehet eivät löydä tontille ja Kale ei vielä vastannut puhelimeen. Minä siitä sitten suuntasin samantien tontille päin. Vain tapaamispaikka jäi hieman epäselväksi. Odottelin ensin yhdessä risteyksessä ja sitten toisessa, kunnes Erkki soitti uudestaan (Erkki oli itse laivassa matkalla kohti Helsinkiä) ja kertoi, että työmiehet ovat Siwan edessä. Kurvasin Siwalle ja sieltä löysinkin 4 karskia virolaista, jotka sitten ajelivat perässäni tontille. Olin jo Erkin ensimmäisen puhelun jälkeen hieman huolissani, että mitä miehet tontilla oikein tekisivät, koska käsittääkseni mitään tarvikkeita ei vielä ollut tullut. Jotain pientä tietokatkosta Erkin ja Kalen välillä oli ollut, mutta päivän aikana saatiin sotkut selviksi ja huomenna eli tiistaina tontilla pitäisi olla tarvikkeita anturoiden aloittamista varten. Toivotaan vain, että myös Formex-muotit saadaan paikalle.

Erkki kyseli myös sähköjen ja veden perään. Sähköt on tilauksessa ja soitin sitten iltapäivällä vesilaitokselle ja sain mittarin asennuksen keskiviikoksi aamupäivälle, joten eiköhän nekin siitä järjesty. Sähköä saa aina tarvittaessa sitten aggregaatillakin.

Päivä oli melkoisen sekava, mutta asiat kuitenkin järjestyivät mielestäni hyvin. Huomenna aamulla menen ihmettelemään, onko rakennuksen kulmapisteet sielläpäinkään, missä me niiden luullaan olevan.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Teillä mennään samoissa vaiheissa kuin meillä, jään seuraaman blogianne!

    Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olenkin jo myös lukenut teidän blogianne.

    VastaaPoista