keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ihan hullua

Huomenna on lattiavalu. Toivottavasti kaikki on kunnossa. Ainakin parhaamme teimme, se täytyy sanoa. Itse kolmatta päivää kuumeessa. Päivän lopuksi jo pelkkä portaiden nousu alkoi tuntua ylivoimaiselta.

Warmia kävi ja laittoi lattialämmitysputket, kaikki meni sen osalta ok. Iso kiitos Timolle, Stefanille ja Jannelle avusta. Ilman apua raudoitukset eivät olisi olleet millään valmiit eilen illalla.

Talotekniikan (LVI) osalta pientalorakentaminen on minun mielestä ihan peestä. Suunnitelmat ovat sinnepäin ja ensimmäinen paikalla vie läpivienneistä parhaat paikat, vaikka siihen kuuluisi juurikin jotain muuta. Meillä ainakin olisi jäänyt mm. pyykkikuilu saamatta, jos en olisi sattunut olemaan raksalla oikeaan aikaan.

1 kommentti:

  1. Täytyy tähän vanhaan kirjoitukseesi kommentoida, että toteamuksesi talotekniikan rakentamisesta on niin totta. Kenelläkään työmaalla ei ole kokonaiskuvaa siitä missä järjestyksessä putket olisi järkevintä vetää. Meillä putkimies oli yläkerrassa ensin, joten nyt sähköja varten varmaan poraillaan lisää reikiä sinne tänne kun joudutaan kuljettamaan johdot alakerran katon alaslaskussa...

    VastaaPoista