maanantai 10. lokakuuta 2011

Viimeinen seinävalu

Tänä aamuna hieman ennen kahdeksaa alkoi meidän talossa viimeinen seinävalu...ainakin käsittääkseni :). Yläkerran seinät ovat nyt lämpöharkkojen osalta valmiit. Siihen päälle tulevat sitten kattotuolit ja maskiharkot, jotka ilmeisesti muurataan.

Eilen kävimme isäni kanssa siivoamassa työmaata tallin ympäriltä, koska tallin rakentaminenkin on määrä alkaa ihan lähipäivinä. Saimme paikat hyvinkin siistiin kuntoon, ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin rakennustyömaa. Siivoamista kyllä kovasti helpottaa se, että Staadin porukka laittaa syntyvän rakennusjätteen siististi yhteen tai kahteen paikkaan.

Tänä iltana tuli tallin kattotuolit tontille. Kävin vielä kahdeksan maissa laittamassa pressun niiden päälle. Yllättävän hyvin 8x12m pressun saa yksinkin, kun ei tuullut. Pientä hämmästystä aiheutti syksyn ensimmäinen "lumisade", joka tosin muuttui n. minuutissa rännäksi ja siitä vielä vesisateeksi.

Sunnuntai

Talo kauniissa syksyn aamuauringossa.

Tallin ympäristö siivottuna.

Tässä kuvassa näkyy ikkunoiden ylitysteräkset. Ulkokuoressa on pyöreä terästanko, joka sopii liimattavaan ulkokuoreen ja sisäkuoressa T-rauta, johon tulee vielä teräshakaset kiinni. Hakaset tulevat taas kahden harkon verran ylöspäin valuun.

Porrasaukon ikkuna on ihan vaikuttavan korkuinen.

Maanantai-iltana

Tallin kattotuolit. Työvalona auton pitkät valot.

Pressu valmiina päälle levittämistä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti