sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Homma etenee

Perjantaina asensimme uuden savupellin kehyksen piippuun Jannen kanssa ja muurasimme piipun taas onteloihin asti. Nyt pelti toimii hienosti. Staadin miehet nostelivat harkkolavoja nosturilla onteloiden päälle ja jatkavat yläkerran ulkoseinien tekemistä.

Sunnuntaina oli vuorossa käynti ASTA-messuilla. Messut oli yllättävänkin nopeasti käyty läpi. Käteen jäi: kiuas (tuli hieman yllättäen vastaan, ihan eri merkkinen kuin mitä oli aiemmin mietitty), uusi parkettivaihtoehto, Suomen Betonilattioiden myyjän tapaaminen, saunan lauteisiin ideoita... Siinähän niitä jo. Sekä Tampere-päivän kunniaksi nautitut ilmaiset munkkiteet.

Ostamamme kiuas on siis Magnum-kiuas Nuoli, 10,5 kW.

Kuvan mukainen kiuas tuli ostettua messuhintaan. © Starsauna Oy

2 kommenttia:

  1. Mekin käytiin sunnuntaina messuilemassa, mutta lähinnä meni fiilistelyn puolelle, mitään konkreettista ei jäänyt käteen paria yhteystietoa lukuunottamatta. Tuo kiuas oli minulle uusi tuttavuus ja se on kyllä kaunis verrattuna muihin "kivikasoihin".

    VastaaPoista
  2. Messut vaikuttivat melko suppeilta, esim. väliovia emme nähneet, autotallinovia samoin, hanoja/suihkujakaan ei ihan kauheasti ollut esillä.

    Kiuas oli meillekin ihan uusi tuttavuus, mutta tykästyimme siihen heti. Ja ainakin myyjien puheet vakuuttivat myös laadusta. Täysin kotimainen tuote.

    VastaaPoista