maanantai 22. elokuuta 2011

Lattianhionta

Oli taas melko vauhdikas viikonloppu, kun jouduin yhdistämään muuton ja lattianhionnan samoille päiville. Muutimme tosiaan pe-su välillä väliaikaiseen asuntoon rakentamisen ajaksi. Onneksi meillä oli hyvin muuttotalkooporukkaa auttamassa. Iso kiitos kaikille. Jouduin itse karkaamaan lauantaina muutosta kesken kaiken raksalle lattiaa hiomaan, koska sunnuntaiksi oli luvattu hieman epävakaista säätä. Ja lattia oli saatava hiottua ennen maanantaita, jolloin taas Staadin miehet tulivat jatkamaan seinien pystyttämistä.

Lattianhionta oli mielenkiintoinen kokemus. Hiontakone ei aluksi meinannut oikein pysyä ns. lapasessa, mutta aika nopeasti hommasta kuitenkin pääsi jyvälle. Aikansa sekin homma kuitenkin otti ja ilman isän apua olisi mennyt varmasti myöhään yöhön. Isä sinnikkäästi hioi käsin nurkat, joihin minä en koneella päässyt. Kun muuttohommat oli aamulla aloittanut kahdeksalta ja lopetti hionnanjälkeisen siivonnan puoli kymmenen maissa illalla, niin kroppakin ilmoitteli, että jo riittää.

Sunnuntaina muuton loppusuoran lomassa kävin vielä imuroimassa loput hiontapölyt raksalla ja hyvältä näytti  mielestäni. Valitettavasti tästä viimeisestä vaiheesta en saanut yhtään kuvaa, kun kamerat unohtuivat matkasta. Mutta itse hiontapäivästä kuvia on ja lisään niitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti