torstai 30. kesäkuuta 2011

Viime hetken sähläystä

Huomenna se sitten alkaa. Haavisto tuo kaivinkoneen tontille ja maatyöt alkavat. Rakennuslupakin pitäisi olla ok. Kotiin asti päätös ei vielä ole ehtinyt, mutta suullisesti se on meille kerrottu.

Tämä viikko on ollut todella sekava. On ollut häslinkiä salaojien ja radonputkien suunnittelujen kanssa. Sähkösuunnittelun aloituksella oli myös kiire. Meidän sähkösuunnittelija on Kari Kerminen Akaan sähköstä. Olen pommittanut häntä pitkin viikkoa erilaisilla sähköposteilla, kuvilla ja toiveilla. Toivottavasti saadaan se puoli ajoissa kuntoon.

Oli myös epäselvää, kuka suunnittelee keskuspölynimurin. Nyt mennään meidän omalla suunnitelmalla, jolla on imurin myyjän hyväksyntä. Imuriksi tulee Puzerin Eeva. Kiitokset vain Jani Vuorelalle aktiivisesta asiakaspalvelusta.

Oma asuntomme on tässä välillä myyty. Väliaikaisen asunnon metsästys on käynnissä. Toivottavasti saadaan sekin asia pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman pian.

Välillä on meinannut hieman stressiäkin pukata pintaan, mutta kyllä se kait tästä. Luotan ja uskon (ainakin toivon) siihen, että asiat yksinkertaistuvat, kun suunnitteluvaihe on takana ja itse rakentaminen alkaa rullaamaan eteenpäin.

Mutta huomenaamulla suuntaan aikaisin tontille ja kerron kaivurikuskille, että haluamme säästää pari kiveä tontille pihakoristeeksi. Siitä se lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti