sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus ja LVI

Juhannus alkaa olla takanapäin.

Eilen eli juhannuspäivän illalla LVI-kuvia katsellessani (joo, ei ollut parempaa tekemistä :) ) huomasin, että lvi-suunnittelija oli piirtänyt yhden iv-kanavan suoraan meidän pyykkikuilun kohdalle. En tiedä, miten en sitä aiemmin huomannut ja miten suunnittelija on siihen voinut sen piirtää. LVI-kuvat on jo kopioliikkeessä valmiina, joten hieman mietityttää, kuka maksaa uudet kuvat. Vai miten asiassa edetään. Myös perustuskuvat tulivat ja niissä mainittiin, että lvi-suunnittelija piirtää salaojat ja radonputkituksen. No, mielestäni noitakaan ei meidän lvi-kuvista löydy. Melkoinen soppa taas selvitettävänä. Välillä tuntuu, että mikään muu ala ei voi olla näin sekava ja täynnä välinpitämättömiä ja "ei ole mun homma"-tyyppejä täynnä. Ja sitten ihan maallikkona pitää yrittää pysyä mukana, kuka teki ja mitä.

Käytiin tänään koko perheen voimin pyöräretkellä katsomassa tonttia ja kaupungin töiden edistymistä. Hyvältä näyttää. Rapakivikatu näyttää jo kadulta. Tosin naapuri oli jo heti paaluttanut meidän tontille... ;) Rakennuskyltti oli meidän puolella.

Kale on tilannut meidän tontille kaivurin 1.7., joten silloin homma käynnistyy. Tosin pienenä huolenaiheena on rakennuslupa. Sitä ei vieläkään ole kaupungilta kuulunut. Toivottavasti saamme sen ensi viikolla...


Keltaiset putket taitavat olla aika tarkkaan meidän pääoven paikalla.
Vasemmassa reunassa tien laidassa meidän viemäriliitännät.

Rapakivikatu meidän autotallin paikkeilta alaspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti