lauantai 16. huhtikuuta 2011

Projekti etenee...

Viimeisen viikon aikana saatiin taas jotain aikaiseksikin. Saimme kaupungilta pintavaaituskartan, joten rakennuslupa saadaan toivottavasti ensi viikolla jätettyä kaupungille. Pistimme nimet paperiin Tapiola-pankin kanssa rakennuslainasta. Ja saimme ensimmäisen tarjouksen nykyisestä asunnostamme...tosin se ei johtanut kauppoihin, mutta kuitenkin jonkinlaista kiinnostusta löytyy.

Ja ehkä tavallaan tärkein asia oli, että teimme kaupungin kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen tontista. Pieni maapala Hirvikalliosta on nyt meille vuokrattu 30.4.2061 asti.

Olemme myös todennäköisesti valinneet sähkösuunnittelijan, tosin mitään sopimusta ei ole vielä tehty. Kalella on meille tarjolla urakoitsija. LVI-suunnittelijankin nimi on tiedossa, mutta siitäkään ei vielä sopimusta ole tehty. Joten kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu... :)

Maalämpöasiat pistävät vain pään melko sekaisin. Mikä on hyvä tehosuhde...jäähdyttääkö IV-koneen kautta vai erillisellä puhaltimella...minkäkokoinen lämminvesivaraaja tarvitaan...ym. Pitää yrittää noihinkin asioihin löytää vastaukset jostain. Mielipiteitähän kuulee sieltä sun täältä, mutta niistä pitää yrittää vain poimia ne itselle parhaat.

Kale käski viedä rakennusaikaisen kyltinkin tontille, kun se pitäisi olla siellä, kun lupaa haetaan. Pitää viedä, kun keksii mihin ja miten sen saa kiinni, kun maa on vielä vähän jäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti