maanantai 19. maaliskuuta 2012

100. blogiteksti

Merkkipaalu se tämäkin :)

Blogin päivitys on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina. Hieman raksaväsymys muutenkin meinannut iskeä. Viimeiset viikot on vain ollut olo, että ei tule valmista sitten millään. Vaikka onhan edistystä tapahtunut, ehkä enemmänkin kuin on tajunnutkaan. Raksan jatkuva siivoaminen tuntuu melko raskaalta. Joka kerta saa aloittaa aina alusta. Mutta...

...Tasoitustyöt ovat viimein päässeet käyntiin. Pari kerrosta tasoitetta on jo seinissä verkon kera. Laatat on valittu. Kodinkoneita on tipahdellut Suomesta ja Saksasta ja ne ovat nyt säilytyksessä meidän saunassa ja vaimon vanhempien portaiden alla. Kodinkoneet ovat pääosin Siemensiä, aika monet muutkin tuntuu päätyvän Siemensin koneisiin. Uuni, mikro, astianpesukone ja liesitaso on nyt hankittu. Kylmäkoneet pitäisi vielä hankkia, harkinnassa tällä hetkellä Liebherr. Valaisimia on hankittu, niitäkin Saksasta (SLV) ja Suomesta (Hellan ledit). Grohen seinä-wc tuli ostettua K-Raudan alesta. Kodinhoitohuoneen puuttuvan  ikkunan asensin viime viikolla, torstai- tai perjantai-iltana. Alkaa päivätkin hämärtyä :) Ikkunahan tuli jälkijättöisenä ideana, mutta se oli hyvä päätös. Kodimhoitohuoneen nurkkaus olisi ollut todella hämärä, mutta nyt se on paljon valoisampi.

Nyt tärkeimpänä hankintana on edessä parketti. Sen valinta on jämähtänyt paikoilleen. Vaihtoehtoina edelleen Serenzo ja Timberwise. Toinen iso päätös on väliovet, tällä hetkellä Skaala vahvimpana vaihtoehtona. Hanat laitetaan tilaukseen Saksasta. Hansgrohe on siellä n. 15-40% halvempaa kuin Suomessa.


Valoa riittää.KHH, jossa välitilan ikkuna paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti