perjantai 11. helmikuuta 2011

Lakka Kivitalo on meidän valinta

Teimme talokaupat Lakka Kivitalojen kanssa Kalen välityksellä. Palkkasimme Kalen myös projektin johtoon sekä vastaavaksi mestariksi. Emme edes käyneet pyytämässä tarjousta muualta, koska olemme kokeneet olevamme kuin kotonamme Kalen kanssa. Kale myös vakuutti meidät Lakka Kivitalojen laadusta ja halusta olla kehityksen kärjessä kivitalorintamalla.


Viimeisimpänä muutoksena talossamme on se, että poistimme väliseinän olohuoneen ja keittiön välistä. Keittiöstämme tulee saarekekeittiö. Nyt olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat käytännössä yhtä avaraa tilaa, yhteisneliöt 52. Ainoana jakavana osana on takka, joka on vieläkin harkinnan alla. Tällä hetkellä vahvoilla on Stuvin 125 tunnelitakka.


Tällainen Stuv 21/125, mutta tunneliversiona
kuva: Stuv


Alkuperäinen budjetti on ylitetty hieman, mutta ehkä tämänkin kanssa pärjätään...pitäisi vielä käydä pankissakin neuvottelemassa. Sekä tietenkin kilpailuttaa pari-kolme pankkia.

Myös valaistussuunnittelu ja sisustussuunnittelu kiinnostaa. Pitää siis ottaa niistäkin selvää.

Hirvikallion tonteillehan pääsee rakentamaan heinäkuun alussa eli reilun neljän kuukauden päästä. Kale sanoi, että maaliskuussa laitamme lupahakemukset sisään. Eiköhän ne silloin vielä ehdi.

1 kommentti: