sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kohta nettisurffailun ammattilainen

Viimeinen viikko on sujunut lähinnä keittiötä ja kodinhoitohuonetta miettiessä. Netissä on tullut surfattua kodinkoneiden, hanojen, laattojen, autotallinovien ja minkähän lie muun perässä.

Keittiötoimittaja alkaa olemaan melko varmasti selvillä, mutta pidetään se vielä salassa, kunnes olemme täysin varmoja. Siemensin koneet meille kuitenkin tulee. Kylmäkaappien osalta olemme vielä epävarmoja. Ovatko ne integroidut, tavalliset vaiko Siemensin "design-malli" (alla). Koneiden väri on valkoinen. Astianpesukone tulee kalusteoven taakse. Saarekkeeseen tullee tällä hetkellä suosittu Siemensin panoraamainduktio (alla). kuva: Siemens
kuva: Siemens

Liesituuletin aiheuttaa myös päänvaivaa. Saarekeliesituulettimet ovat arvokkaita. Haluaisimme valkoisen ja niitä ei montaa löydy. Ja vielä kun haluaisi siihen loisteputkivalot, eikä halogeeneja, niin valikoima on käytännössä parilla sormella laskettavissa. Ai niin, huippuimurilla vaiko omalla moottorilla :)

Ensi viikolla yritämme ehtiä laattakauppoihin, jotta saisimme niiden osalta selvyyttä budjettiin. Parketissahan taidamme paukahtaa yli budjetista, joten jossain se on saatava kompensoitua.

3 kommenttia:

  1. Hei, hyvännäköisiä suunnitelmia teillä!
    Kiinnostuin tuosta Siemensin jääkaapista, se voisi sopia meillekin. Olisiko sinulla sen mallinumeroa tai jotain lisäinfoa, kun en itse ihan ensigoogletuksella sitä löytänyt, ainakaan valkoisena. Smegilläkin näytti olevan myös joku samantyyppinen.

    VastaaPoista
  2. Moi,

    Ja kiitoksia. Tuo Siemensin malli on KG36NS20 ja sitä ei tietääkseni ole Suomessa myynnissä. Suomesta saa kait samaa mallia mustana. Mutta Saksasta tuota valkoista voi tilata Suomeen ja hintakin on aika paljon halvempi. Kokeileppa hakea vaikka www.idealo.de:sta.

    VastaaPoista