tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hukkapäivä

Viime perjantaina oli vuorossa "työntäyteinen" päivä rakennusprojektiin liittyen. Alkukin oli jo vauhdikas. Tyttö nimittäin herää aina kuuden seitsemän maissa aamulla. Perjantain vastaisena yönä hän valvoi kuitenkin puoli neljästä puoli viiteen, kunnes nukahti uudestaan. Ja mikä mukava yllätys, heräsi sitten kaksikymmentä yli kahdeksan. Yhdeksäksi oli sovittu tapaaminen pankkiin, joten hieman hoppuhan siinä tuli :).

No, yhdeksästä puoli viiteen tuli mentyä neuvottelusta toiseen. Ja kauheasti ei jäänyt käteen. Keittiötäkin veivattiin hölmönä pari tuntia, kunnes tajuttiin katsoa hintaa myyjän kanssa ja se oli meille aivan liian kallis liike. Vaikea ymmärtää, kuka sen merkkisen keittiön viitsii ostaa, koska meidänkään keittiössä ei ole mitään ihmeellistä. Pankki antoi muuten hyvän tarjouksen, mutta vakuutuspuoli taas tuntui kalliilta. Ihan hyvä käynti oli myös vierailu sisustussuunnittelijalla, mutta taidamme kuitenkin jatkaa sisustamista ominpäin.

Kait tuollaisetkin päivät kuuluvat rakennusprojektiin ja ainakin voi jälkikäteen miettiä, että kyllä sekin kivi käännettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti